Fred bouwkundige keuring onafhankelijk

​Bouwkundige Keuring Abbenes


Bouwkundige keuring Abbenes. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Abbenes. We hebben al meerdere woningen in Abbenes bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 023-2340040, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Abbenes kunnen inplannen.

Wilt u weten wie u inhuurt lees de recensies van tevreden huizenkopers.
We hebben geen commerciële binding met verkopend makelaars uit Abbenes. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer uitgebreide en deskundige bouwkundig keuring Abbenes. Wij dienen maar 1 belang en dat is het belang van consument.

Door mijn enorme ervaring weet ik precies welke bouwkundige gebreken in  Abbenes veel voorkomen.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Premiumkeur is de specialist, want wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat een zeer uitgebreid specialistisch onderzoek voor u uitvoert tijdens de bouwkundige keuring Abbenes.

Lees de algemene voorwaarden van mijn concurrenten want hier staat duidelijk vermeld dat zij geen specialistisch onderzoek uitvoeren tijdens de bouwkundige keuring Abbenes

bouwkundige keuring Abbenes


Kopen onder voorbehoud van een bouwkundige keuring Abbenes. Dit verkleint de kans op het kopen van een huis in Abbenes, maar er is een hele mooie manier om de verkopend makelaar te slim af te zijn.

Laat het voorbehoud van een bouwkundige keuring vallen is mijn advies. Neem dit dus niet mee in de bieding. Als u het winnende bod u is gegund dan kunt u altijd nog een bouwkundige keuring laten uitvoeren. De makelaar zal protesteren, maar mag uw verzoek niet weigeren want als koper heeft u de plicht en het recht te onderzoeken wat u koopt. Bij het kopen van een huis zonder bouwkundige keuring verspeelt u al uw rechten bij conflicten na de aankoop

Geef de verkoper van het huis alle tijd om een nieuw huis te zoeken want dit is minstens zo belangrijk als een goed bod. Verkopers vinden dit vaak erg belangrijk want het neemt veel stress weg als ze onder te veel druk een huis moeten kopen.

Laat je meetlint of duimstok thuis liggen want dan weet de makelaar dat u het huis al aan het inrichten bent. U geeft een signaal dat heel slecht is voor de aankoop onderhandeling. U laat zien dat u het huis eigenlijk al gekocht heeft. U vindt ons in de telefoongids van Abbenes, klik op de rode link. telefoongids.

Bij Premiumkeur vindt u de kennis en ervaring om alle bouwkundige vraagstukken te onderzoeken en mogelijk voor u op te lossen.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, en een meerjarenonderhoudsplan.

Met een enthousiaste focus en zijn camera in de aanslag gaat hij als een frisse wind door onze jaren 30 woning…. Geen hoek blijft ongezien, geen ruimte onberoerd. Uit zijn grondigheid blijkt zijn jarenlange ervaring als aannemer. Van ons diepliggend en moeilijk bereikbaar plafond in de meterkast wordt met klem aangeraden deze met gipsplaat te bedekken om brandgevaar te voorkomen. Veiligheid gaat voorop. Met een vaderlijke toon in zijn stem adviseert hij om een hek te plaatsen op het dak van de aanbouw, welke vanuit de slaapkamer bereikbaar is. Een bezorgd knikje naar onze half jaar oude zoon verbeeldt het gevaar.
Naast zijn oog voor veiligheid geeft zijn rapport een gedetailleerd overzicht van de direct noodzakelijke kosten, die van op latere termijn en de algemene keuringsresultaten per bouwlaag. Zelfs voor eventuele verbouwingen kan een te schatten kostenplaatje worden gemaakt. Fred, heel erg bedankt!

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Abbenes. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Veel completer en beter


Ik ga de kruipruimte in, klim in de meeste gevallen het dak helemaal op en onderzoek het gehele huis visueel op de aanwezigheid van asbest.
Ook kunt u tijdens de bouwkundige keuring de open haard en het openhaardkanaal/rookgaskanaal door mij volledig laten inspecteren, want ik ben in het bezit van een 20 meter lange hightech endoscoopcamera. Voor een rookkanaalinspectie worden extra kosten berekend. Kostbare aanvullende onderzoeken zijn na de bouwkundige keuring niet meer nodig, dit scheelt u veel geld en u weet direct waar u aan toe bent. Wij zijn in het bezit van een kruipruimte robot met 4K-camera en deze kan elke kruipruimte inspecteren en fotograferen (meerprijs) Er is geen enkel bedrijf in Nederland die deze hoogwaardige apparatuur gebruikt. Ook kunnen wij het dak inspecteren met een hoogwerker. Begrijpt u nu het verschil in kwaliteit, Premiumkeur biedt u echt de meest uitgebreide  bouwkundige keuring Abbenes.

Kruipruimte inspectie


In Abbenes zijn veel problemen met vocht. Je moet echt een specialist zijn en veel lokale kennis hebben om de ernst te kunnen inschatten. Met grote regelmaat inspecteer ik kelders en de kruipruimte. Als het mogelijk is ga ik ook echt de kruipruimte in en voer ik een kruipruimte inspectie uit. Ik kom ik vaak zeer ernstige gebreken tegen in de kruipruimte. In Abbenes is veel optrekkend vocht, het optrekkend vocht tast de houten vloerbalken aan. Houtworm en huiszwam kom ik vaak tegen.

Op deze pagina kunt je een aantal video’s bekijken en zien wat voor ernstige zaken ik allemaal al tegen ben gekomen in de kruipruimte.

Het uitvoeren van een fysiek uitgevoerde kruipruimte zit standaard inbegrepen in de prijs van de bouwkundige keuring. De inspecteurs van Premiumkeur doen altijd hun best om de kruipruimte ook echt helemaal in te gaan indien dit veilig is en de kruipruimte niet te ondiep is.

Bouwkundige keuring Abbenes (1)
bouwkundige keuring Abbenes (2)
bouwkundige inspectie Abbenes (3)
Bouwkundige keuring Abbenes (4)

Wij hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Abbenes. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van een huis in Abbenes wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een keuring wilt laten uitvoeren in Abbenes zeker aanraden.

Onlangs een bouwkundige inspectie laten doen van ons nieuwe huis in Abbenes en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

Bouwkundige keuring Abbenes (5)
bouwkundige keuring Abbenes (6)
Bouwkundige keuring Abbenes (7)
bouwkundige keuring Abbenes (8)
Een droomhuis of kat in de zak?


Omdat er weinig aanbod van huizen is komen er vaak veel bezoekers op de bezichtigingen af  waardoor u wellicht de indruk krijgt dat het huis dat u bezoekt zeer gewild is.
Als bouwkundige kan ik u alleen maar zeggen blijf realistisch, u betaalt op dit moment de hoofdprijs voor een huis en op zich is dat niet verkeerd als het een bouwkundig goed huis is. Mocht u onder voorbehoud van bouwkundige keuring een huis gekocht hebben, maak dan ook gebruik van een bouwkundige keuring want het is de enige mogelijkheid om er achter te komen of het huis waar u verliefd op geworden bent ook een goed huis is.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt, vele monumentale panden en oude huizen zijn onder mijn leiding gerenoveerd of gerestaureerd waarbij ook vaak de fundering vernieuwd werd. Ik bied u een summum aan bouwkundige kennis en ervaring.

Inmiddels werken er zes hoog opgeleide inspecteurs voor het bedrijf Premiumkeur.

Een volledig erkende bouwkundige keuring


Ik klim het dak op ga de kruipruimte in en kan al u bouwkundige vragen beantwoorden.
Na de bouwkundige keuring van uw huis weet u echt alles over het huis wat belangrijk is en aanvullende bouwkundige onderzoeken zijn dus niet meer nodig, de bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport is gewoon completer en beter.

Kies voor een bouwkundig zwaargewicht die alles weet van funderingen, vochtproblemen, daken, kruipruimtes, kelders en souterrains

Maak een afspraak voor de meest complete bouwkundige keuring in en rond Abbenes, het bouwkundig rapport wordt erkend door alle hypotheekverstrekkers inclusief de NHG.
Fred voert bouwkundige keuringen uit in een straal van 40 km rond Abbenes.

 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Aarding groepenkast en gasleiding
 • Veiligheidsaarding badkamer
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Abbenes

 • De dakbedekking
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buitendeuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer

Wij zochten met enige spoed iemand die een bouwtechnische keuring voor ons wilde doen in Abbenes. Ik heb op maandagochtend Premiumkeur gebeld en dezelfde middag stonden we al in de woning. De bouwkundige keuring ging  vlot, maar Fred neemt wel de tijd om uitleg en advies te geven. Voor ons bracht de keuring precies wat we wilden, namelijk snel een duidelijk beeld van de staat en te verwachten kosten. Mede door de bouwkundige keuring van Fred hebben wij de woning gekocht.

Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Abbenes. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan. Het rapport ontvingen we een kleine week later, maar zo wisten we eigenlijk al volledig wat ons stond te wachten.Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!