Bouwkundige keuring Weteringbrug

Bouwkundige Keuring Weteringbrug


Bouwkundige keuring Weteringbrug Premiumkeur.  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke Premium bouwkundige keuring Weteringbrug.
We hebben al vele huizen en monumentale panden in Weteringbrug gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren.  Wilt u weten wie u inhuurt lees dan de recensies van tevreden huizenkopers. Maak direct een afspraak 023-2340040 of e-mail premiumkeur@gmail.com

Tijdens de bouwkundige keuring controleren wij ook de fundering. Wij hebben speciale apparatuur waar je de scheefstand van een huis mee kunt meten. Een aanvullend funderingsonderzoek kost €199,00 extra.  Wij zullen u altijd waarschuwen als we een funderingsgebrek ontdekken tijdens dit aanvullend funderingsonderzoek. Voor zover ik weet is er geen enkel woning keurbedrijf in Nederland die deze extra service biedt.
Als u een huis in Weteringbrug gaat kopen wilt u toch duidelijkheid over de fundering voordat u de handtekening zet onder het koopcontract. Want als blijkt dat u een huis heeft gekocht met een slechte fundering dan levert dat u een schadepost op van ruim €150.000 

Kies voor betrouwbare en betrokken bouwtechnisch experts die u de beste kwaliteit leveren bij de bouwkundige keuring van uw nieuwe huis, daarom de naam Premiumkeur. Wij zijn NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. U kunt duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s aan bouwkundige gebreken voorkomen door de vele video’s op deze website te bekijken.

Inmiddels is het bedrijf Premiumkeur aanzienlijk gegroeid en werken er inmiddels 6 goedopgeleide inspecteurs voor het bedrijf Premiumkeur. Via audits en persoonlijke coaching wordt de kennis van onze bouwtechnisch experts steeds weer verbeterd.

We hebben vestigingen in Haarlem, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam en Amersfoort. Alle inspecteurs werken volgens een strikte erecode. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken mogen geen bouwkundige keuringen uitvoeren in opdracht van verkopend makelaars want alleen dan kun je 100%  onafhankelijk zijn. We zijn een bedrijf met normen en waarden waarbij de consument altijd op nummer één staat. Na de bouwkundige keuring Weteringbrug kunt u ons bellen en vragen stellen over de inhoud het bouwkundig rapport, maar we helpen u ook graag met beantwoorden allerlei bouwkundige vragen. Ouderwetse service zoals het hoort. Kies voor het snelst groeiende woning keurbedrijf van Nederland met beste recensies.

We hebben geen enkele commerciële binding met verkopend makelaars uit Weteringbrug. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een zeer deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring. 

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. 

Meestal kunnen wij de volgende dag al een bouwkundige keuring Weteringbrug uitvoeren. De bouwkundige keuring Weteringbrug kost €379 voor een huis met een grootte tot 600 M3.

 

U vindt ons in de telefoongids.

Het bouwkundig rapport dat wij voor u maken, is erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

De meeste woning keurbedrijven inspecteren de kruipruimte meestal alleen vanuit het kruipluik, waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken, asbest in de kruipruimte en andere kostbare bouwkundige gebreken niet gezien worden. In de veel gevallen gaan deze inspecteurs het dak niet op maar wordt het dak even snel met een selfie stick gefotografeerd. Door deze manier van inspecteren worden op het dak kostbare bouwkundige gebreken over het hoofd gezien.

Als wij het dak op klimmen gebruiken wij een veiligheidsharnas, waardoor we op grotere hoogtes kunnen inspecteren. Kies voor Premiumkeur want de bouwkundige keuring is erg grondig en uitgebreid. Neem de proef op de som en bel onze concurrenten op en vraag of ze de kruipruimte helemaal doortijgeren en of ze metingen doen naar de fundering. Na dat u gehoord heeft dat zij dit niet doen bent u nog meer overtuigd dan Premiumkeur voor u een veel betere keuze is.

Kies voor een Premium bouwkundige inspectie van uw huis. Premiumkeur beperkt de financiële risico’s voor u door een zeer uitgebreide bouwkundige keuring uit te voeren. U heeft ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor extra opties.
De vele video’s en foto’s zijn het bewijs dat wij u de beste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijs.

Met grote regelmaat heb ik asbest aangetroffen in de kruipruimte van huizen in Weteringbrug. Er staan in Weteringbrug heel wat huizen uit de periode 1950-1960.  Vooral in huizen uit deze periode werd vaak asbest toegepast bij rioleringen en rond cv-leidingen. Het verwijderen van asbest uit de kruipruimte kost u al snel €10.000 of meer. U bent gewaarschuwd! 

Heeft het huis een hele ondiepe kruipruimte? Dan is dat geen probleem want dan kunnen wij de kruipruimte met een speciale door ons zelf ontwikkelde kruipruimte robot inspecteren.(meerprijs) De robot wordt met een afstandsbediening bestuurd en heeft een draadloze 4K videoverbinding en we kunnen ook haarscherpe foto’s maken. Tijdens de kruipruimte inspectie met de robot kunt u live meekijken op een groot videoscherm in full colour. Heeft u een huis met een open haard dan kunnen wij voor €199 extra het rookgaskanaal van de open haard inspecteren. Dit is een hightech endoscoop met een kleurencamera en tijdens de inspectie kunt u meekijken.
We kunnen van deze inspectie foto’s en een video-opname maken van het openhaardkanaal. Inmiddels zijn wij een samenwerking gestart met het grootste hoogwerker bedrijf van Nederland. We kunnen elk dak op grote hoogte voor u veilig inspecteren. De prijs voor deze dakinspectie wordt bepaald door de locatie en de hoogte van het dak.  Een betaalbare investering om grote financiële risico’s uit te sluiten.

De naam Premiumkeur staat voor een betrouwbaar bedrijf dat voor u de meest uitgebreide bouwkundige keuring van uw huis in Weteringbrug kan uitvoeren. Kies voor een Premium bouwkundige inspectie van uw nieuwe huis. 
Gewoon veel beter en completer!

Bouwkundige keuring Weteringbrug


Volgens de Nederlandse wet heeft de koper van een huis een onderzoeksplicht en de verkoper van een huis een mededelingsplicht.

U heeft dus de wettelijke verplichting om het huis grondig te laten onderzoeken op bouwkundige gebreken. Koopt u het huis zonder een bouwkundige keuring in Weteringbrug te hebben uitgevoerd dan zult u bij een geschil over een bouwkundige gebreken bij de rechter altijd in het ongelijk gesteld worden. 

Vandaag de dag worden de huizen in Weteringbrug en omgeving voor de hoofdprijs verkocht. Op zich is dit niet verkeerd als het ook een bouwkundig goed huis is. Uw nieuwe huis wordt van kruipruimte tot dak door mij geïnspecteerd zodat u een goed en duidelijk beeld krijgt van wat er aan het huis mankeert en wat het herstellen van de bouwkundige gebreken u gaat kosten. In het bouwkundige rapport wordt een overzicht verwerkt met de directe kosten en de kosten op lange termijn, zoals bijvoorbeeld regulier onderhoud. Hieronder valt schilderwerk en bijvoorbeeld dakwerk.

In de Indische buurt van Haarlem bijvoorbeeld komen erg veel vochtproblemen voor en in het oude centrum staan veel huizen met een funderingsgebrek.

Ik ben een bouwkundig expert  met 30 jaar ervaring en een funderingsspecialist. Ik zal u altijd waarschuwen als ik een funderingsgebrek vermoed. Kostbare bouwkundige gebreken die doorgaans alleen door een eerlijke bouwkundige aan u gemeld worden en die de herstelkosten ook juist begroot

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Weteringbrug. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuring van een huis in Weteringbrug wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

Bouwkundige keuring Weteringbrug (1)
Bouwkundige keuring Weteringbrug (2)
Bouwkundige keuring Weteringbrug (3)
bouwkundige inspectie Weteringbrug (4)

Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een keuring wilt laten uitvoeren in Weteringbrug zeker aanraden.

Onlangs een bouwkundige inspectie laten doen van ons nieuwe huis in Weteringbrug en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

Bouwkundige keuring Weteringbrug (5)
bouwkundige keuring Weteringbrug (6)
bouwkundige keuring Weteringbrug (7)
Bouwkundige keuring Weteringbrug (8)
 • Wat inspecteer ik
 • De dakbedekking
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buiten deuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Aarding groepenkast en gasleiding
 • Veiligheidsaarding badkamer
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • En bekijk een zeer leerzame video
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte